Fredagsmys!

Då var det fredag igen, och veckan har bara ”schvischat” iväg. Sonen är med kompisar (börjar vänja mig vid att han har ett ”eget” liv nu) dottern sover som en stock och mannen sitter vid tv:n och är lika ”utslagen” som jag är. Skillnaden är att jag vill berätta för HELA världen om mina upplevelser, han tittar på dumburken och har inga som helst behov av att ”bubbla” upplevelser med andra. Nu i dessa tider då man pratat GENUS: Är det typiskt manligt att inte behöva snacka av sig, och är det typiskt kvinnligt att behöva ventilera vad man upplevt med typ alla? kompiskissar killar? sentimentalsnackar killar över ett glas rött? skryter tjejer om sina ”fyllebravader”? ja, ni där ute, därom tvistar de lärda!

nu ska denne svensken hålla kväll, njuta av ett glas rött och invänta sonens intågande……VARFÖR är man konstant orolig när de små liven är ute på sitt? kanske förutsätter man att de gör precis som man själv gjorde? (aj, aj, aj)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *